Heb je een Bruynzeel keuken na 31 juli 2010 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Dan kunnen wij aan de hand van het ordernummer de juiste specificaties opzoeken.
Heb je een Bruynzeel keuken na maart 2022 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Let er dan op dat je bij een bestelling alleen bestelt uit het assortiment 780.

Voorraadkast 30 cm

Halfhoge voorraadkast 30 cm breed, 155 cm hoog met 5 laden Lees meer.

Stel je product samen:

Samenstellen kan ook aan de hand van het ordernummer.

Alle keukenkasten in onze webwinkel komen uit het Atlas assortiment. Dit is vlakke deur van houtvezelplaat. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een matte melamine. De deur is rondom met laser afgewerkt. 

Frontkleur
Rompkleur
Plinthoogte
Greep
Draairichting
Prijs:

  • Binnen 4 weken geleverd
  • Veilig betalen
  • Uitgebreid assortiment
Over dit product
Productinformatie

Deze halfhoge voorraadkast heeft 2 gekoppelde draaideuren waar zich 5 interne voorraadladen achter bevinden. De metalen, lichtgrijze laden zijn 100 procent uittrekbaar voor optimale bereikbaarheid..

De halfhoge voorraadkast wordt standaard geleverd inclusief grepen naar keuze en en 170 of 220 mm hoge stelpoten naar keuze.

De halfhoge kasten van Bruynzeel Keukens worden gemaakt van 16 mm dikke rompen en voorzien van melamine fronten van 19 mm dik.

De buitenzijde en het kantenband van de keukenkast wordt geleverd in de gekozen rompkleur, de binnenkant van de kasten is wit.

De fronten, inclusief kantenband, worden geleverd in de gekozen frontkleur.

Kasten worden geleverd exclusief plinten, deze zijn los verkrijgbaar.

Afmetingen
Romphoogte 1550
Totale hoogte (incl. stelpoot) 1720
Breedte 300
Rompdiepte 566

Misschien vind je een van deze artikelen ook interessant