Hoe werkt het ordernummer

Gemakkelijk bestellen met behulp van het ordernummer?
Wil je jouw keuken verder uitbreiden? Bijvoorbeeld met extra keukenkasten of keukenapparatuur? Dit kan op een bijzonder gemakkelijk en snelle wijze in de webwinkel van Bruynzeel Keukens. Met behulp van het ordernummer kijken we voor je na welke keukendeuren, kasten en kleuren je nu in jouw keuken hebt en kun je eenvoudig extra onderdelen bijbestellen. We vertellen je graag hoe het werkt.

Waar vind ik mijn ordernummer?

Je vindt het ordernummer van jouw keuken op de sticker in de gootsteenkast. Deze sticker vind je in de binnenkant van de gootsteenkast en zit meestal aan de rechterzijde geplakt.Hoe werkt het?

  1. 1

    Waar kan ik mijn ordernummer invoeren? Het ordernummer kan worden ingevoerd als je bij het bestellen van een product kiest voor 'als huidige keuken'. Hier krijg je de mogelijkheid je ordernummer in te vullen. Je kunt je ordernummer ook invoeren in je winkelmandje.

  2. 2

    Wat moet ik doen nadat ik mijn ordernummer heb ingevoerd? Nadat jouw ordernummer is ingevoerd, kijken wij de gegevens die bij ons bekend zijn na. Dit zijn onder andere het type keukendeur en de gekozen kleuren van jouw huidige keuken, maar ook informatie over de woningcorporatie en adresgegevens. Aan de hand van deze informatie weten we zeker welke keukendeuren, kasten en kleuren je nu in jouw keuken hebt zodat wat je besteld hier precies bij past.

  3. 3

    Heb je vragen over deze wijze van bestellen? Op de pagina veel gestelde vragen vind je antwoord op de meest gestelde vragen over onze webwinkel. Heb je toch nog vragen over de webwinkel of jouw bestelling? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bekijk het aanbod van Bruynzeel Keukens

Iedereen is anders, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je Bruynzeel keuken uit te breiden. Zo kun je kiezen voor extra keukenkasten voor meer opbergmogelijkheden. Of breid je keuken verder uit met inbouwapparatuur en keukenaccessoires. Zo creëer je een keuken die helemaal past bij jou.