Service en garantie

Met Bruynzeel Keukens kies je voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op je aankoop.

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor je werkt

Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat we je zo snel mogelijk te hulp schieten. Ons servicetraject verloopt altijd volgens de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen, dus je kunt vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing.

Als je een vraag of opmerking hebt over je keuken, kun je dit melden via bijgaande online service-en garantieformulier. Na ontvangst van de aanvraag nemen we binnen 5 werkdagen contact op. Vergeet niet je ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kun je vinden op de sticker in het gootsteenkastje.

Service & garantieformulier

 

Heb je een klacht die betrekking heeft op de communicatie of processen dan kun je dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl. Als er iets is met je gekochte keuken, kun je dit aangeven via bijgaand service-en garantieformulier.