Heb je een Bruynzeel keuken na 31 juli 2010 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Dan kunnen wij aan de hand van het ordernummer de juiste specificaties opzoeken.
Heb je een Bruynzeel keuken na maart 2022 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Let er dan op dat je bij een bestelling alleen bestelt uit het assortiment 780.

Afzuigkappen

Met een passende afzuigkap zorg je voor een goede afzuiging van geuren en vetdeeltjes tijdens het koken. Afzuigkappen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen. Kies je voor een blokmodel afzuigkap? Op deze klassieke variant creëer je gemakkelijk extra ruimte voor kruiden, specerijen of plantjes. Of kies je voor een wandmodel afzuigkap? Hiermee is het stoten van je hoofd tijdens het koken verleden tijd.

Sorteer op

7 producten

Duurzame keukens
Binnen Bruynzeel Keukens nemen we onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze activiteiten op mens en milieu. Daarbij maken we bewuste keuzes om zo een goede balans te bereiken tussen People, Planet en Profit.

CO2-neutrale keukenproductie
Onze keukens worden CO2- neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. De onvermijdelijke uitstoot die nog overblijft, compenseren we met behulp van diverse initiatieven.

Circulaire keukens
Bruynzeel Keukens biedt woningcorporaties de mogelijkheid mee te werken aan het project circulaire keukens. Wanneer oude keukens vervangen worden, leveren we de oude kasten terug aan onze spaanplaatleverancier. Deze maakt weer nieuw spaanplaat van oude keukenonderdelen. Daar maken wij bij Bruynzeel Keukens nieuwe keukenkasten van. Zo is iets wat voorheen gezien werd als afval, weer een heel waardevol materiaal.