De webwinkel van Bruynzeel Keukens is ontwikkeld voor huurders met een Bruynzeel keuken. Afhankelijk van jouw specifieke wensen, is het mogelijk om de keuken uit te breiden wanneer je eigenaar bent van een koopwoning. We verwijzen je hiervoor door naar een Bruynzeel winkel in de buurt, waar een van onze ervaren adviseurs je verder helpt. Kijk hiervoor op bruynzeelkeukens.nl/winkels


De producten op de webwinkel zijn exclusief montage.
Het aanbod aan keukenkasten dat je vindt in de webshop van Bruynzeel Keukens is speciaal geselecteerd om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf te kunnen monteren. Wil je weten hoe je zelf aan de slag kan met het monteren van deze keukenonderdelen? Dan vind je op deze pagina een downloadbestand naar uitgebreide montagehandleidingen. 

 1. 1

  Is het mogelijk om losse lades te bestellen?

  Via de webwinkel is het helaas niet mogelijk om losse lades te bestellen. In de webwinkel bieden we complete ladekasten aan. Ben je toch op zoek naar losse lades? Neem dan contact op met de woningcorporatie voor de mogelijkheden.

 2. 2

  Kan ik in de webwinkel ook losse keukendeurtjes bestellen?

  Het is in onze webwinkel niet mogelijk om losse keukendeurtjes te bestellen. Wel kun je hier terecht voor kasten, apparatuur en kleine keukenonderdelen. Ben je toch op zoek naar losse keukendeurtjes? Neem dan contact op met de woningcorporatie voor de mogelijkheden.

 3. 3

  Is het mogelijk een apparatenkast zonder apparatuur te bestellen? 

  De apparatenkasten in de webwinkel zijn speciaal ontwikkeld voor apparaten en dus niet geschikt als losse keukenkasten. We raden je aan een kijkje te nemen in ons assortiment aan keukenkasten.

 4. 4

  Moet een kast in elkaar gezet worden? 

  Bij Bruynzeel Keukens maken we het je graag gemakkelijk. Een kast wordt dan ook compleet geleverd, zodat je deze direct in jouw keuken kan plaatsen. Het in elkaar zetten van de kast is dan ook niet nodig.

 5. 5

  Hebben jullie de kasten op voorraad? 

  Omdat iedere kast anders kan zijn, wordt deze, na betaling, voor jou geproduceerd. 

 6. 6

  Kan ik kiezen voor een ander merk apparatuur?

  In onze webwinkel bieden we een breed assortiment aan apparatuur aan in samenwerking met apparatenleverancier Etna. Etna is een van de vaste leveranciers van Bruynzeel Keukens en biedt kwalitatieve apparatuur tegen een betaalbare prijs. In onze webwinkel vind je apparaten van Etna met bijpassende keukenkasten op maat. Wens je apparatuur van een ander merk? Dan adviseren we om contact op te nemen met de woningcorporatie.

 7. 7

  Kunnen de bestelde artikelen ook eerder geleverd worden?

  De producten uit de webwinkel worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Dit doen we met veel zorg en aandacht, om je de best mogelijke kwaliteit te bieden. Het betekent echter wel dat we, in verband met productietijden, vast zitten aan levertijden. Het is daarom niet mogelijk om bestelde artikelen eerder te leveren dan de gecommuniceerde leverdatum.

 8. 8

  Ik ben eigenaar van een koopwoning. Kan ik in de webwinkel ook artikelen bestellen?

  Deze webwinkel is ontwikkeld voor huurders met een Bruynzeel keuken. Afhankelijk van jouw specifieke wensen, is het mogelijk om de keuken uit te breiden wanneer je eigenaar bent van een koopwoning. We verwijzen je hiervoor door naar een Bruynzeel winkel in de buurt, waar een van onze ervaren adviseurs je verder helpt. Kijk hiervoor op bruynzeelkeukens.nl/winkels.

 9. 9

  Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Lees op onze pagina algemene voorwaarden de voorwaarden die wij hiervoor hanteren.

 10. 10

  Zijn alle kleuren leverbaar via de webwinkel?

  De kleuren die in de lijst staan, zijn de kleuren die wij kunnen leveren. Staat de kleur van jouw keuken hier niet bij, dan kunnen wij deze niet meer leveren. Neem contact met ons op zodat wij met je mee kunnen kijken wat het beste alternatief is.

 11. 11

  Wat zijn de levertijden?

  Alle kasten uit de webwinkel worden in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom geproduceerd. Dit doen we met veel zorg en aandacht, om je de best mogelijke kwaliteit te bieden. Hou bij het plaatsen van de bestelling rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken. Bestel je een artikel dat via PostNL verstuurd wordt? Dan kun je dit binnen 3 tot 5 werkdagen verwachten. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging met meer informatie over de levering van het product.

 12. 12

  Kan ik kiezen uit verschillende (keuken)modellen?

  Alle keukenkasten in onze webwinkel komen uit het Atlas assortiment. Dit is vlakke deur van houtvezelplaat. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een matte melamine. De deur is rondom met laser afgewerkt.  Als tijdens de bestelling door onze administratie blijkt dat de huidige keuken niet uit het Atlas assortiment komt, wordt de bestelling geannuleerd en het geld teruggestort. Alle werkbladen in onze webwinkel zijn Multiplex werkbladen.

 13. 13

  Wat zijn de verzendkosten?

  Bestel je een artikel dat via PostNL verstuurd wordt? Dan berekenen wij een tarief van € 6,99.  Voor bestellingen die niet via de brievenbus afgeleverd kunnen worden, rekenen wij een tarief van € 24,99 per levering. Als wij de bestelling niet kunnen afleveren, ook niet bij de buren, wordt de bestelling mee teruggenomen. Bij een nieuwe poging voor het afleveren worden er opnieuw verzendkosten geleverd. 

 14. 14

  Kunnen de bestelde producten ook op een verdieping worden geleverd?

  De producten van de webwinkel worden standaard bij de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat je zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien. Het is handig om dit mee te geven in de bestelling.