Heb je een Bruynzeel keuken na 31 juli 2010 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Dan kunnen wij aan de hand van het ordernummer de juiste specificaties opzoeken

Hoge kasten

Hoge keukenkasten staan veelal los van de rest van de keukenopstelling en hebben een uitstekende functie als voorraadkast of servieskast. Het assortiment hoge kasten bestaat uit verschillende type keukenkasten. Kies bijvoorbeeld voor een kwalitatieve voorraadkast met planken of de overzichtelijke voorraadkast met lades.

Sorteer op

11 producten

Keukens uit eigen fabriek
In Bergen op Zoom vind je een van de grootste en meest moderne keukenfabrieken van Europa. Hier worden keukenkasten van Bruynzeel Keukens geproduceerd. Elke dag werken zo’n 250 medewerkers vol trots aan onze keukens. In de gehele fabriek wordt gewerkt volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaard en zijn medewerkers actief betrokken bij het verbeteren van de processen en producten.
Onze keukenfabriek beslaat 56.000 m2 en is volledig geautomatiseerd. Het is de eerste CO2- neutrale keukenfabriek van Europa.

Al meer dan 80 jaar dé keukenleverancier van Nederland
Bruynzeel Keukens kent een rijke historie. Al in 1937 kwam huisontwerper Piet Zwart met het ontwerp van de eerste functionele keuken. Deze keuken maakte het dagelijks leven in en om de keuken een stuk gemakkelijker voor heel veel mensen. In de jaren die volgenden maakten steeds meer huishoudens gebruik van een echte Bruynzeel keuken. Ook op de projectenmarkt werd Bruynzeel Keukens vaste projectleverancier bij onder andere woningcorporaties, maar ook beleggers.

Ruime ervaring als projectleverancier van keukens
Door deze jarenlange ervaring hebben de experts van Bruynzeel Keukens al vele verschillende projectkeukens geleverd en inzicht in wat past bij de huurprojecten en koopprojecten vandaag de dag. Van functionele en compacte keukens in de zorg en recreatiebranche tot grote woonkeukens in vrijstaande woningen.