Heb je een Bruynzeel keuken na 31 juli 2010 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Dan kunnen wij aan de hand van het ordernummer de juiste specificaties opzoeken.
Heb je een Bruynzeel keuken na maart 2022 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Let er dan op dat je bij een bestelling alleen bestelt uit het assortiment 780.

Open bovenkast 50 x 91 cm

Open bovenkast 50 cm breed, 91 cm hoog Lees meer.

Stel je product samen:

Samenstellen kan ook aan de hand van het ordernummer.

Alle keukenkasten in onze webwinkel komen uit het Atlas assortiment. Dit is vlakke deur van houtvezelplaat. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een matte melamine. De deur is rondom met laser afgewerkt. 

Frontkleur
Prijs:

  • Binnen 4 weken geleverd
  • Veilig betalen
  • Uitgebreid assortiment
Over dit product
Productinformatie

Deze open bovenkast wordt geleverd met 2 vaste legplanken en is inwendig en uitwendig in de gekozen frontkleur afgewerkt.

Montagehandleiding
Montagehandleiding bovenkasten 780
Assortiment 780

Bij ons nieuwe 780 assortiment zijn verticale maten van onze kasten opgebouwd uit veelvouden van 13 cm. Als gevolg hiervan zijn de onderkasten hoger en de plinten lager. Zo heb je nog meer ruimte in je keukenkasten. Daarnaast krijgt je keuken een mooier lijnenspel. Lees meer >

Afmetingen
Romphoogte 910
Breedte 500
Rompdiepte 360
Hoogte 910

Misschien vind je een van deze artikelen ook interessant

Assortiment 780
Bij ons nieuwe 780 assortiment zijn verticale maten van onze kasten opgebouwd uit veelvouden van 13 cm. Als gevolg hiervan zijn de onderkasten hoger en de plinten lager.
Open bovenkast 60 x 91 cm