Heb je een Bruynzeel keuken na 31 juli 2010 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Dan kunnen wij aan de hand van het ordernummer de juiste specificaties opzoeken.
Heb je een Bruynzeel keuken na maart 2022 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Let er dan op dat je bij een bestelling alleen bestelt uit het assortiment 780.

Voorraadladenkast 60 cm

Voorraadladenkast 60 cm breed met 1 lade en 2 voorraadladen Lees meer.

Stel je product samen:

Samenstellen kan ook aan de hand van het ordernummer.

Alle keukenkasten in onze webwinkel komen uit het Atlas assortiment. Dit is vlakke deur van houtvezelplaat. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een matte melamine. De deur is rondom met laser afgewerkt. 

Frontkleur
Rompkleur
Plinthoogte
Greep
Prijs:

  • Binnen 4 weken geleverd
  • Veilig betalen
  • Uitgebreid assortiment
Over dit product
Productinformatie

Deze voorraadladenkast is voorzien van 1 lade en 2 voorraadladen. De metalen, lichtgrijze ladebakken zijn 100 procent uittrekbaar voor optimale bereikbaarheid.

De onderkast wordt standaard geleverd inclusief grepen naar keuze en 170 of 220 mm hoge stelpoten naar keuze.

De onderkasten van Bruynzeel Keukens worden gemaakt van 16 mm dikke rompen en voorzien van melamine fronten van 19 mm dik. De buitenzijde en het kantenband van de keukenkast wordt geleverd in de gekozen rompkleur, de binnenkant van de kasten is wit. De fronten, inclusief kantenband, worden geleverd in de gekozen frontkleur.

Kasten worden geleverd exclusief plint en werkblad, deze zijn los verkrijgbaar.

Afmetingen
Romphoogte 700
Totale hoogte (incl. stelpoot) 870
Breedte 600
Rompdiepte 566
Hoogte 700

Misschien vind je een van deze artikelen ook interessant