Heb je een Bruynzeel keuken na 31 juli 2010 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Dan kunnen wij aan de hand van het ordernummer de juiste specificaties opzoeken.
Heb je een Bruynzeel keuken na maart 2022 gekocht of via de woningcorporatie laten plaatsen? Let er dan op dat je bij een bestelling alleen bestelt uit het assortiment 780.

Werkbladen

Wens je meer werkruimte in je keuken? Dit kan met een extra lang keukenblad. Heb je ervoor gekozen om jouw keuken uit te breiden met onderkasten, dan raden we aan om gelijk een bijpassend keukenblad te bestellen.

Sorteer op

9 producten

Al meer dan 80 jaar dé keukenleverancier van Nederland
Bruynzeel Keukens kent een rijke historie. Al in 1937 kwam huisontwerper Piet Zwart met het ontwerp van de eerste functionele keuken. Deze keuken maakte het dagelijks leven in en om de keuken een stuk gemakkelijker voor heel veel mensen. In de jaren die volgenden maakten steeds meer huishoudens gebruik van een echte Bruynzeel keuken. Ook op de projectenmarkt werd Bruynzeel Keukens vaste projectleverancier bij onder andere woningcorporaties, maar ook beleggers.

Ruime ervaring als projectleverancier van keukens
Door deze jarenlange ervaring hebben de experts van Bruynzeel Keukens al vele verschillende projectkeukens geleverd en inzicht in wat past bij de huurprojecten en koopprojecten vandaag de dag. Van functionele en compacte keukens in de zorg en recreatiebranche tot grote woonkeukens in vrijstaande woningen.

Functionele keukens
Bij het ontwerp van een keuken kijken de experts van Bruynzeel Keukens verder dan enkel het plaatje aan de buitenkant. Met oog voor het technische aspect van de woning en handige oplossingen op het gebied van functionaliteit, ontwerpen zij een keuken die past bij de keukenruimte, een juiste indeling en handige kastoplossingen kent.